За счетоводна кантора DID CONSULTING

Счетоводна кантора „ДиД Консултинг“ ЕООД предлага пълна гама счетоводни услуги в гр. София, гр. Бургас и в цяла България. От повече от 10 години предлагаме висококачествено експертно счетоводно обслужване, индивидуален подход и компетентни консултации в областта на счетоводството, които помагат на клиентите ни да взимат печеливши финансови решения за своя бизнес.

Нашите клиенти са наши партньори! Богатият ни опит в счетоводната дейност са в основата на дългосрочните лоялни бизнес отношения и, благодарение на това, броят доволни клиенти на счетоводна къща Did Consulting нараства непрекъснато през годините. Предлагаме счетоводни услуги са за всеки тип бизнес, в цялата страна, за български и международни компанни. Независимо дали току-що сте открили своята фирма, или имате малък, среден или голям бизнес, Вие сте добре дошли в нашата счетоводна кантора.

Вашият успешен бизнес е наш приоритет! Затова ние прилагаме личен подход към всеки клиент и подхождаме с внимание към детайла, така че да получи най-добрите и компетентни счетоводни услуги, според нуждите си. 

Основаване и развитие

Компанията е основана през 2008 г. в гр. Бургас с предмет на дейност "Финансово-счетоводни услуги и консултаци, финансово-икономически анализ и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството".

Поради нарастващия брой клиенти от столицата, през 2014 г. беше отворен централен счетоводен офис в гр. София, като същевременно продължаваме да предоставяме услуги и на клиентите си в Бургас.

Имате въпрос? Свържете се с нас »

 

Сфери на експертност за счетоводни услуги

Дългогодишният ни опит с разнородни видове дейности ни помогна да опознаем различни бизнес сфери в детайли. На тази основа, днес ние предлагаме качествени счетоводни услуги с експертно познаване на материята, както на български, така и на международни компании.

Сред бизнес нишите, в които можем да сме Ви полезни, са: търговия, транспорт, строителство, производство, ресторантьорство, туристически, рекламни и други услуги.

 

Счетоводно обслужване за България

Фирма DiD Consulting предоставя счетоводно обслужване не само на клиенти в София и Бургас, но предлага пълна гама счетоводни услуги за цяла България. Към момента оперираме успешно с български и чуждестрани компании на територията на страната.

Опитът, натрупан през годините, и детайлните познания в различни бизнес области, ни помагат успешно да се интегрираме на българския пазар, предоставяйки системен и конструктивен подход и изграждане на дългосрочни отношения с нашите клиенти.

Политика на DiD Consulting

Политиката на дружеството ни е насочена към постигане на дългосрочни и коректни бизнес взаимоотношения със нашите клиенти. Постигаме това, като им предоставяме на точна, достъпна и разбираема информация за финансовите им резултати, което осигурява вземането на правилни управленски решения от тяхна страна.

Същевременно, всеки счетоводител в DiD Consulting спазва стриктно кодекс от принципи и етични правила, залегнали в основата на нашата работа и предоставянето на качествени и надеждни счетоводни услуги.

 

Принципи на счетоводно обслужване

Вярваме, че предоставянето на ясна, разбираема и точна информация на нашите клиенти не само помага на тях да развиват бизнеса си, но утвърждават авторитета на DiD Consulting като счетоводна кантора. По тази причина имаме изграден кодекс от вътрешни правила, които спазваме винаги при работата си с нашите клиенти.

Принципите ни са следните:

  • Качествени, професионални и прецизни счетоводни услуги
  • Индивидуален подход към всеки клиент
  • Амбиция за постигане на високи резултати
  • Използване на най-добрите счетоводни практики
  • Коректност, конфиденциалност и професионализъм


 

ФАКТИ

ГОДИНИ ОПИТ
10
ИЗГОТВЕНИ И ПОДАДЕНИ ДДС ДЕКЛАРАЦИИ
5930
СЪСТАВЕНИ ГОДИШНИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ
746
УСПЕШНО ЗАВЪРШЕНИ РЕВИЗИИ И ПРОВЕРКИ
130