Промоция: 2 месеца счетоводни услуги, без такса

Posted on

По повод новия ни уебсайт, счетоводна кантора DiD Consulting има специално предложение за всички нови клиенти на фирмата: новите ни клиенти не плащат такса за счетоводни услуги за първия и последния месец на договора си.

Специална оферта за счетоводни услуги

Както обявихме по-горе, новите ни клиенти могат да се възползват от счетоводни услуги при преференциални условия, а именно счетоводно обслужване, без такса за 2 месеца!

За да се възползвате от промоцията ни, трябва да имате сключен договор за абонаментно счетоводно обслужване за период от една година.

Побързайте! Свържете се с нас още сега и заявете своя абонамент за счетоводно обслужване оттук »

Повече информация за счетоводна кантора Did Consulting

Did Consulting започва своята дейност през 2008 г. в гр. Бургас, а поради нарастналият брой клиенти и обем на работа, през 2014 г. в София отвори врати и новият ни офис.

За над 10 години на пазара, броят доволни клиенти расте непрекъснато. Това се дължи на експертните ни познания в областта на счетоводните услуги в различни сфери на дейност.

Клиентите ни са български и международни компании, опериращи в разнообразни бизнес сфери. Сред тях са търговски и транспортни дружества, фирми, занимаващи се със строителство и производство, компании предлагащи услуги в областта на туризма, ресторантьорството и рекламата и много други.

До момента сме изготвили почти 6000 декларации по ДДС за наши клиенти, над 700 годишни финансови отчета и сме преминали успешно над 100 ревизии и финансови отчети.

Разберете повече за счетоводна кантора DiD Consulting тук »

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *